• Nederland-kiteschool Introductie kitesurflessen.

INTRODUCTIELES KITESURFEN - KITESCHOOL

Een introductie kitesurfles is om te kijken of kitesurfen iets voor jou is. Mocht je daar al zeker van zijn dan kun je beter een basisles of een until i can surf pakket boeken.
Bij een introductie kiteles gaan wij over de basis van het kitesurfen met ongeveer een half uur theorie en dan 1,5 uur praktijk. Je leert de kite op de juiste manier opzetten en te gebruiken, de gevaren kennen en waar je op moet letten bij het kitesurfen. Bij Nederland-kite.nl ga je wel het water in bij een introductieles. Je wil tenslotte het echte kitesurfen ervaren!

Deze opbouw is bij elk van ons kitelessen hetzelfde hierdoor kun je als jij beslist door te gaan met kitesurfen direct door gaan met de rest van jouw kitelessen.
Tevens kun je bij ons kostenloos omschakelen naar een ander pakket in onze kitesurfschool.

Deze kitesurfles bestaat uit:

Introductieles kitesurfen.
Tijdsduur: 2 uur
Opbouw: 0,5 uur theorie / 1,5 uur praktijk 

* De volledige theorie die jij nodig hebt om veilig te beginnen met kitesurfen.
* Altijd onder professionele begeleiding van een Nederland-kiteschool instructeur.
* Maximaal 2 Leerlingen op 1 instructeur (roulatie methode) 
* Praktijk altijd in het water met een echte kitesurf kite! Geen vliegertje op het strand.
* Volgens de door Nederland-kite.nl ontworpen lesmethode..
* Inclusief alle benodigde materialen.

Actuele prijzen.

Prijzen zijn ten alle tijden onder voorbehoud.

Introductie kitesurfles Duur Prijs
Groepsles introductieles 2 uur €80,-
Privé introductieles 2 uur €110,-

Belangrijk

• U gaat akkoord met de  Algemene voorwaarden  van Nederland-kite.nl bij het boeken. 

Locatie's

Kitesurfen is afhankelijk van wind en windrichting hierdoor kan het zijn dat er tussen onzekitesurfleslocaties geschoven wordt. 

Onze hoofdlocatie is Muiderberg.

+ Kiteles Op Muiderberg. 
Bij windrichtingen uit West, Noord of oost.

+ Kiteles Op Ijmuiden.
Bij windrichingen uit Noordwest, West, Zuid west, Zuid

De locatie van de kitesurflessen wordt altijd met de leerlingen vooraf afgesproken aan de hand van het laatste weerbericht.

U boekt dus standaard voor Muiderberg.

Omgeving:
Almere
Amsterdam
Muiderberg
Hilversum
Ijmuiden
Utrecht 
Zandvoort 


Algemene voorwaarden

Intro


Tijdens het huren, kopen, van kiteboard materiaal van en/of gebruik maken van de faciliteiten, school, instructie van instructeurs van Nederland-kite school (Nederland-kite). verder te noemen als "Nederland-kite school",om deel te aan de sport kiteboarden, grond instructie, water instructie, verklaar ik hierbij dat ik begrijp en overeenkom, deze eigen aansprakelijkheidsdocument, rechten, mogelijk risico en voorwaarden als volgt:

Risco & Aansprakelijkheid 

Alle activiteiten en gebruik van materiaal is volledig op eigen risico.

Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een schadevergoeding na enige vorm van letsel aan de persoon of derden. Nederland-kite school zorgt voor een zo veilig mogelijke kitesurfles omgeving en zal er alles aan doen om de cursist zo goed mogelijk te instrueren met de activiteiten. De kitesurfschool & instructeurs kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventueel letsel door aanleiding van verkeerd opvolgen van de instructies en overige ongelukken.

Schade


De deelnemer is ten alle tijden verantwoordelijk voor het materiaal dat hij gebruikt. Bij onzorgvuldig behandelen van materiaal wordt eventuele schade direct verhaald bij de deelnemer. Schade aan derden en/of andere objecten door het niet opvolgen van de aanwijzingen van de instructeur kan ten alle tijden verhaald worden op de cursist. Wij hebben daar geen invloed op.

Leeftijd


Deelnemers moeten minimaal 9 jaar oud zijn en toestemming hebben van beiden ouders om deel te mogen nemen aan de kitesurflessen. Betaling geschied alvorens de kitesurfles begint of direct nadat de kitesurfles is afgelopen. Het bedrag kan worden overgemaakt via bankrekening of contant worden afgedragen op de dag zelf. De Progressie van de leerling wordt in het logboek bijgehouden deze is ten alle tijden beschikbaar voor inzage bij een van de Nederland-kite school instructeurs / medewerkers. Men heeft 12 maanden om de betaaldekitesurflessen af te nemen.

Levering


De betreffende ingekochte cursus is na betaling direct geldig en enkel op naam af te nemen. Er is dus sprake van directe levering. De cursist is zelf verantwoordelijk binnen 12 maanden de cursus waarvoor ingeschreven af te nemen. Bij goederen zullen wij zsm het product versturen en streven er naar dit binnen 48 uur te realiseren tenzij anders aangegeven. Wij zijn niet aansprakelijk voor levering vertragingen door toe doen van derden.

Teruggave


Er kan in geen geval aanspraak gemaakt worden op teruggave van de waarvoor ingeschreven cursus van betreffende seizoen. Men kan in overleg met Nederland-kite school de betreffende bon/kitesurfles/voucher aan een ander overhandigen.

Aanbiedingen of promoties.

Aanbiedingen zijn nooit in combinatie met vouchers en tegoed bonnen te betalen. Aanbiedingen zijn niet met elkaar te combineren tenzij anders aangegeven.

Druk & Typfouten

Alle druk en typfouten voorbehouden

Kadobon & Lessen geldigheid

Deelnemers die nogkitesurflessen open hebben staan hebben maximaal 12 maanden de tijd om de betreffende te goed bij ons af te nemen. Na deze 12 maanden wordenkitesurflessen, kadobonnen, en vouchers ongeldig verklaard en zal er ruimte gemaakt moeten worden voor deelnemers in het nieuwe seizoen. Na inschrijving binnen 12 maanden van de eerste kitesurfles heeft men nogmaals 12 maanden om dekitesurflessen af te nemen. Hierna worden ook dezekitesurflessen ongeldig verklaard en wordt er ruimte gemaakt voor cursisten van het nieuwe seizoen. Reserveren en bevestigen Bij het plaatsen van een reservering, wordt je kitesurfles altijd bevestigd via mail. Na bevestiging is men verplicht te komen. Indien cursist niet aanwezig is en dus verzuimd. Zullen de kosten voor de kitesurfles alsnog in rekening worden gebracht.

Annulering

De instructeur en/of Nederland-kite school is ten allen tijde bevoegd om de kitesurfles wegens veiligheid en kwaliteit te stoppen.

Waarschuwingen


Als er sprake is van het niet opvolgen van veiligheidsregels, normen en waarden, opdrachten of aanwijzingen van instructeur. Kan men hiervoor een waarschuwing krijgen. Bij aanhoudend gedrag kan men na de tweede waarschuwing verwijderd worden uit de kitesurfles.

Verklaring van gezondheid 
Alle cursisten die deelnemen aan een cursus dienen in goede gezondheid te verkeren. Eventuele lichamelijke klachten die van belang zijn bij het uitoefenen van een sport dienen dan ook direct gemeld te worden bij de kiteboardschool. De kiteschool is niet aansprakelijk voor het verergeren van eventueel letsel wat al voor de cursus veroorzaakt is, ook al is dit alvorens gemeld.


NEDERLAND-KITESCHOOL FOTO'S